Додјела Божићних пакетића деци са КиМ

Додјела Божићних пакетића деци са КиМ

Поштовани, Као што смо и најавили, међу круцијалним тачкама у нашем програму налазе се солидарност и хуманост.

Најљепши начин на који можемо започети рад НВО ,,Српска нит“, свакако јесте хуманитарном акцијом у сарадњи са ПОЗ „ Свети Стефан Пиперски“.

Све досадашње акције које су спроведене у оквиру Подгоричке Господе, радили смо пуним капацитетом, и у оквирима могућности датог тренутка. Овога пута, заједно са Вама, желимо да премашимо сопствене капацитете, и да Божићним пакетићима, обрадујемо нашу дјецу на Косову и Метохији.

Свједоци смо, да смо сви носиоци изузетно тешког бремена, борећи се са пандемијом и свим недаћама које је иста само надоградила. Међутим, упркос свим искушењима, не смијемо заборавити искре хуманости, које посједује сваки човјек. Косово је наш Јерусалим, а сва дјеца у њему чине га тако свјетлим, одважним и величанственим!

Свјесни тежине живота коју носе дјеца на КиМ, сматрамо да ће наш мали знак пажње, уљепшати њихову свакодневицу. Зато позивамо све хумане људе, топлог и великог срца, да не заборавимо ове мале-велике људе и њихове животне приче.

Божић служи управо да нас подсјети на причу о томе, шта све један човјек, може да учини за човјечанство. Током свих празника није поента имати, него умјети подијелити, није поента приуштити него даривати, није поента угодити себи него и увеселити друге. Тако се рађа доброта у човјеку.

Тако се, вјероватно, рађа и Бог у човјеку.

Уплате можете вршити на следећи жиро рачун:

510-2101989215238-39

девизни: МЕ25510210198921523839-ЕУР 40768120-ЕУР

Коментари

Нема коментара. Оставите ваш коментар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.