САОПШТЕЊЕ НВО „СРПСКА НИТ“

САОПШТЕЊЕ НВО „СРПСКА НИТ“

НВО „Српска нит“ осуђује кампању маргиналних портала, усмјерену према кандидату за министра правде у новој влади, др Владимиру Лепосавићу.

О вриједностима које овај петпарачки памфлет промовише најбоље говори наслов текста који прати „спорну“ фотографију – „Ухваћен у србовању“, јер је, по аршинима одлазеће власти, припадност српском народу третирана као тешко огрешење.

Да је идеолошки курс бивше власти однио превагу на недавним изборима, вјероватно да би означавање Срба било допуњено и обавезујућом наредбом о ношењу жутих трака, јер су готово сва остала средства обесправљивања већ била употребљена.

То што су бивше режимлије безброј пута хватане у крађи и фалсификовању свих цивилизацијских тековина, а богме и материјалних добара, није учинило да се барем постиде пред беспрекорном биографијом будућег министра, која може служити на понос не само народу којем припада, већ и свим грађанима Црне Горе.

Зато је овај случај истовремено и најбоља потврда неопходности избора кандидата Лепосавића за предложену позицију, јер ће, увјерени смо, својим професионалним радом учинити да престане етикетирање било које врсте, у чему ће имати подршку наше организације, али и убједљиве већине грађана Црне Горе.

Коментари

Нема коментара. Оставите ваш коментар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.